Dokładnie, kompletne sprzęgło z VR6, do tego jednomasowe koło zamachowe z Golfa III i masz problem z głowy na wieki wieków, amen
Swing czy coś z DVD?
Zwiń
X
-
Swing czy coś z DVD?
Witam.
Właśnie jestem na etapie składania zamówienia Octavki w wersji Ambiente. Wg cennika Swing stoi 1600, więc zastanawiam się, czy jest sens, czy może lepiej wziąć np. jakieś JVC czy Kenwooda z alledrogo na miejsce tego Swinga.
Jak doczytałem do tej pory to po tej zmianie nie będę miał graficznego wyświetlania czujników cofania. Czy to jest dobry pomysł olania tego Swinga na rzecz czegoś z DVD?
Przeleciałem chyba z 10 stron w dziale audio i nic podobnego nie znalazłem. Jeśli jest to proszę o wskazanie właściwej drogi.
Pozdrawiam
-
-
kross12
Komentarz
-
kross12
-
kross12
osromocon, jeśli będziesz miał Climatronic to brak wizualizacji ustawień, poza tym pewnie nie brak info na maxi, brak sterowania z MF kiery
Komentarz
-
Ja bedziesz uzywal dvd z przodu i nie potrzebujesz wizualizacji to bierz. Ja zupelnie olalem temat dvd z przodu bo jest mi calkowicie zbedne i kupilem bolero bo ori to jednak ori. Idealnie pasuje i kompobuje sie z deskaBudowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
Komentarz